donderdag 29 september 2016

Dag 14: nu echt de laatste hele dag

De dag is dan toch aangebroken, en terwijl een collega van mij vandaag haar vakantie begint houdt die van ons op.

Vanochtend zijn we lekker rustig opgestaan en na het ontbijt zijn we de auto ingestapt naar het Wallmart optical centre. Cas had gisteren een klein ongelukje gehad met zijn bril en daardoor was het pootje van zijn bril lam geworden.

Helaas herkende de TomTom het adres niet maar na de navigatie ingesteld te hebben op een nabij gelegen adres kwamen we na een kort ritje toch aan.

Helaas mocht de opticien van zijn baas geen brillen repareren die niet bij Wallmart gekocht zijn maar hij wou wel even kijken...de man heeft het schroefje wat aangedraaid en nu hopen we dat de bril in elk geval tot Vrijdag blijft zitten zodat we weer naar Cas zijn eigen opticien kan voor reparatie.

Inpakken had Erica gisteravond al afgerond voor het grootste gedeelte dus we waren nu vrij om te doen wat we wilde.

Nu zat Seaworld toevallig vlakbij de opticien en omdat we vorige week de orka show gemist hadden door het naderende onweer besloten we hier nog even langs te gaan.



  

Hier hebben we de pinguïns een bezoekje gebracht in hun ijskoude habitat en hierna hebben we nog een bezoekje gebracht aan Shamu.

   

  
Vanavond hebben we ons laatste avondmaal van de vakantie genuttigd in het restaurant waar Cas helemaal weg van was: Het T-rex Cafe.

  

Dit restaurant zit in het uitgaansgedeelte van Disney en zo reden we dus de laatste keer deze vakantie op Disney terrein.

  

Hier aangekomen zijn we eerst nog een rondje gaan lopen door dit geheel vernieuwde gedeelte en hebben we onder andere de Harley Davidson en de Coca-Cola shop hebben bezichtigd.

 

De honger was inmiddels toegeslagen en dus spoedde we ons naar het restaurant.

Wij zijn hier begonnen met een heerlijke cocktail en Cas nam alvast een lekkere appelsap. Hierna heeft Erica een lasagne op met kilo's mozzarella, ik heb me verschanst aan het boneyard buffet oftewel een gegrilde kip en heerlijke ribs en Cas? Die heeft het bij zijn nieuwste ontdekking gehouden: Mac&Cheese met appelmoes.

  



Morgen kom ik denk ik niet aan een verslag toe dus de volgende zal weer van Nederlandse bodem komen.

Alvast weer bedankt voor het lezen, het liken en het reageren.

3 opmerkingen:

  1. Alvast een goede reis gewenst en we hebben genoten van jullie verhalen
    Ja we zagen jullie nog lopen in Seaworld
    We kijken uit naar het laatste verslag

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog een mooie laatste dag in SW doorgebracht, heerlijk!
    Het Trex restaurant hebben wij ook nog voorgestaan maar was zo druk dat er wachttijden waren van zo'n 45 min. dus zijn we maar ergens anders wezen eten. Volgend jaar maar eens op ons lijstje zetten;-)
    Cas en ook jullie kunnen terugkijken op een fantastische vakantie! De foto's zijn straks leuk om weer terug te kijken als jullie weer thuis zijn. Alvast een goede reis!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, wat een verhalen... jullie hebben veel gezien en meegemaakt zeg. Ik hoop dat er volgende week nog iets te vertellen valt wat we nog niet gelezen hebben? Fijne terugreis gewenst en tot volgende week!

    BeantwoordenVerwijderen