dinsdag 27 september 2016

Dag 12: het einde nadert.

Het is dag 12 en dus stappen we over 3 dagen al in het vliegtuig richting het herfstachtige Nederland.

Maar we hebben nog wat tijd om te doden dus zijn we vanochtend afgereden naar het Magic Kingdom. Daar aangekomen zijn we eerst naar de attractie van pooh beer gegaan aangezien we hier een Fastpass voor hadden. We waren wat vroeg maar gelukkig kwam daar net Pooh met Tijgetje aan voor een fotomoment en zo werd ook dit gat opgevuld.

  


Hierna heeft Cas nog even lekker gespeeld in de tuin van Konijn uit het land van Pooh en toen was het alweer tijd om de 2e fastpass in te laten gaan.


Ondanks dat we de attractie al meerdere malen bereden hebben blijft de Seven Dwarfs Mine Train of zoals Cas zegt: de kaboutertjes achtbaan ongekend populair bij onze kleinste lid van de familie, nu had ik bij toeval gisteravond nog een fastpass kunnen reserveren voor deze attractie en dus mochten we met voorrang plaats nemen in deze trein en ook deze keer was het weer heerlijk.

  

Hierna zijn we even een broodje kip gaan halen bij een nabij gelegen tentje waar we vermaakt werden door een dinosaurus met keyboard en hier heeft Cas ook nog een gratis slushie gekregen omdat hij zijn appeltjes zo lief aan het delen was.

Na het eten zijn we in het carrousel gegaan  en hebben we de 3D film Philharmagic nogmaals bekeken.

  

De lucht was inmiddels aardig dichtgetrokken en aangezien er ook onweer in de omgeving zat waren alle buiten attracties buiten bedrijf. Nu konden we wel naar een meet & Greet met Tinkerbell. Hier had Cas ook wel (Mickey)oren naar en dus stapte we in de overdekte wachtrij. Hier was de wachtrij iets langer dan gepland en na een half uur was Cas het zat, hij belande even in één van zijn fameuze driftbuien en we besloten de rij te verlaten.

Buiten heeft het wat moeite gekost maar gelukkig was Cas na een kwartiertje weer rustig  en dat was maar goed ook want we hadden nog een ontmoeting met Ariël de kleine zeemeermin  gepland.  Onderweg naar deze locatie is Cas heerlijk in slaap gevallen en toen hij dik een half uur later weer wakker werd was hij de vrolijkheid weer zelve.


Het was inmiddels tijd geworden voor de ontmoeting met Ariël en dus heeft Cas weer een character kunnen knuffelen en een heuse kus kunnen geven.

  

We hebben nog even de piraten van de Caribbean bezocht en hebben aansluitend nog een vlucht gemaakt op het vliegend tapijt van Aladdin.

  

We vonden het wel welletjes en besloten even een hotdog te gaan eten waar we nog getrakteerd werden op een vrolijk pianospel.



Hierna zijn we lekker naar huis gegaan door de regen.

       

Morgen staat ons laatste Disney dagje op de planning en wat er dan allemaal gaat gebeuren dat lezen jullie morgen weer. Wij gaan zo even kijken hoe Donald Trump zichzelf weer voor aap zet en gaan daarna ook op tijd ons mandje in.

Morgen staat ons laatste Disney dagje op de planning maar dat lezen jullie morgen wel weer.

1 opmerking:

  1. Weer een heerlijke Disney dag. Tja een half uur in de rij en dan even een "dipje" krijgen mag best even. Cas is toch een voorbeeldig kind, hij vind alles schitterend, dat is toch geweldig voor zo'n klein mannetje.
    Morgen weer heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen