zondag 25 september 2016

Dag 10: To the movies

Vandaag zijn we een half dagje naar de Hollywood Studio's geweest. Een half dagje vonden we genoeg aangezien Cas niet helemaal lekker zijn bed uit kwam.

normaal gesproken zouden we dan helemaal niet gegaan zijn maar we hadden vanochtend een ontbijtreservering staan in dit park met de characters van het Disney Junior televisiekanaal.

Ik heb de reservering wel iets verlaat zodat we er pas tegen kwart over 10 hoefde te zijn en Cas nog even de tijd zou hebben om een beetje op te knappen.

Gelukkig knapte hij een beetje op en konden we toch nog naar het ontbijtrestaurant. Hier heeft Cas dan weliswaar niet zoveel gegeten maar wel de tv figuren ontmoet die hij iedere dag op televisie ziet. Het maakte zelfs zo'n indruk dat we hem stiekem een traantje zagen wegpinken toen Jake de piraat ineens aan zijn tafel stond.

     

Met vernieuwde krachten gingen we nog even verder het park in en gelukkig had ook Cas weer wat nieuwe energie gevonden. Als eerste stond nog een reservering voor de theatershow met dezelfde Disney Junior karakters op de lijst en dus kon Cas weer genieten van al zijn bekende vriendjes. Nadeel van deze show is wel dat iedereen op de grond in een onmogelijke positie moet gaan zitten waardoor we aan het einde niet meer normaal overeind kwamen.

Hierna was een sanitaire stop noodzakelijk en gingen bijna direct onze volgende fastpassen in voor "Toy Story midway mania". Dit is een soort schietattractie waar je met een 3D brilletje op o.a. virtuele taarten afschiet op karakters uit de Toy Story films. Een groot succes bij Cas maar helaas toch verslagen door zijn moeder.

Nu wou Cas nog naar Kermit de kikker en aangezien er een 3D show is van de muppets in dit park kostte het geen moeite aan deze wens te voldoen.  Ondanks dat de muppets volgens mij toch meer volwassen grappen bieden heeft Cas toch weer zijn ogen uitgekeken.

Nu was het moment van de waarheid aangebroken, we rijden al anderhalve week langs een bord van de "tower of terror". Dit is een verlaten hotel waar je plaats neemt in een lift om vanaf een hoogte van maar liefst 13 verdiepingen naar beneden te storten, vervolgens wordt je weer omhoog geschoten en herhaalt het val ritueel zich. Nu had Cas hier al een tijdje zijn zinnen op gezet en na het nog 10 x gevraagd te hebben of hij echt wel wilde zijn we in de rij gestapt. Nu weten volgers van mijn weblog al een tijdje hoe Cas op thrill-rides reageert maar hij vond het fantastisch.



Nu was de puf op en na een bezoekje aan de Star Wars simulator besloten we er een einde aan te breien en nog even het shopgedeelte Disney Springs in te gaan. Hier heeft Cas nog wat knuffels gescoord en wij een souvenirtje voor iemand.

Ook hier zijn we redelijk snel weer vertrokken om te gaan eten bij mijn persoonlijke favoriet: Outback Steakhouse.  Hier hebben we weer heerlijk gegeten en we komen hier altijd graag, al is het alleen maar voor de Bloomin onion. dit is een gefrituurde ui met heerlijke dipsaus.

    

We zijn als toetje nog even langs de Twistee Treat gereden voor een ijsje



en zijn daarna snel terug naar ons appartement gegaan zodat Cas zijn gisteren verworven LEGO in elkaar kon zetten en wij konden genieten van een prachtig uitzicht.



Tot zover dag 10, morgen op speciaal verzoek van Cas een dagje rust en even zwemmen in een waterpark

1 opmerking:

  1. Gelukkig dat Cas weer wat opknapte. Het is ook best wel spannend allemaal, het is nogal wat voor zo'n klein ventje allemaal.
    Dat hij in de tower of terror is geweest, de held, fantastisch! Mij krijgen ze er niet in ;-)
    Wel jammer van de foto's, maar goed dat is een keuze.
    Morgen lekker rustig aan, weer even wat nieuwe energie op doen.

    BeantwoordenVerwijderen